Training Duurzaam Herstel

Ben jij uitgevallen en probeer je de draad weer op te pakken? Heb jij behoefte aan uitwisseling met collega’s die ook uit balans zijn geraakt?

Care4Doctors biedt in drie dagdelen (9.30-13.00) een ervaringsgerichte workshop  voor duurzaam herstel. Er start weer een nieuwe training in augustus 2023 (30 augustus 2023, 27 september 2023 en 25 oktober 2023).

Aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse artsenpraktijk krijg je praktische tips en informatie hoe je met stressvolle werksituaties om kunt gaan. Je krijgt informatie over de werking van ons brein gerelateerd aan energie en arousal. En vooral sta je stil bij jezelf aan de hand van allerlei oefeningen: hoe herken je stress bij jezelf, hoe ga je ermee om, hoe kun je er zelf invloed op uitoefenen.

Uit evaluaties blijkt dat deelnemers erg tevreden zijn over de praktische toepasbaarheid in hun dagelijkse werk evenals over de uitwisseling met en het leren van collega’s.

Ben je werkzaam bij de SBOH en wil je voor vergoeding in aanmerking komen?  Stuur de inschrijving dan aan hen door. Bij accordering nemen zij de kosten op zich. Ben je elders werkzaam, dan zou je dat ook kunnen proberen. Wellicht is je werkgever daar ook toe bereid.

Inschrijving training